NEA

Στην Αλεξανδρούπολη στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με ρεκόρ συμμετοχών ο αγώνας RunGreece. Η ERGO αποτέλεσε Επίσημος Χορηγός του RunGreece Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα έγιναν τα αγωνίσματα των 5 χιλιομέτρων των 10 χιλιομέτρων αλλά και το παιδικό στα ¾ του χιλιομέτρου.

Οι συμμετοχές έφτασαν στο ανώτατο όριο των 2.500 και την ομάδα ERGO RunningTeam να δίνει δυναμικά το παρόν και στις τρεις διαδρομές με συνολικό αριθμό 43 ατόμων. Έναρξη και λήξη των αγωνισμάτων ήταν ο Φάρος Αλεξανδρούπολης. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που άγγιξαν τις προσωπικές τους επιδώσεις όμως αυτό που κυριάρχησε ήταν η ποικιλία στην ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μητέρας η Παναγιώτα Παπαδάκη (πιστοποιημένη συνεργάτης) που μπορεί να τερμάτισε τελευταία από την ομάδα μετέφερε όμως καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το παιδί της το περισσότερο χρόνο στην αγκαλιά της.

Εξέδρα εμψυχωτών στο κέντρο της πόλης έδινε παλμό με δυνατή μουσική, χειροκρότημα, μπαλόνια και συνθήματα. Οι εμψυχωτές λειτούργησαν ως μοχλός έκφρασης και μάζεψαν γύρω τους πλήθος κόσμου που φώναξε όχι μόνον για τη κόκκινη ομάδα αλλά για όλες τις συμμετοχές. Μάλιστα σε αυτή τη δεύτερη διοργάνωση του Run Greece Αλεξανδρούπολης είχαμε συμμετοχές από γειτονικές χώρες όπως Τουρκία και Βουλγαρία.

Το γραφείο μας έδωσε το παράδειγμα αλλά τράβηξε μπροστά φίλους. Η συμμετοχή μας έδωσε δύναμη και φέρει ατελείωτο συμβολισμό.

Ο αγώνας μπορεί να ήταν κοπιαστικός για τους περισσότερους όμως όλοι τερμάτισαν χαμογελώντας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Ανθρώπων έργο λοιπόν και είμασταν όλοι εκεί.

Ανθρώπων έργο που μεταδίδει αισιοδοξία και ελπίδα.

Ανθρώπων έργο, μπορεί ο καθένας σε αυτό τον αγώνα να έτρεχε μόνος του, όμως τρέχαμε όλοι μαζί.

Σύριος Ν. Νασσίμ